image1 image2 image3 image4 image5 image6 image7

αντωνης1 Ο Βασίλης Καϊλής ειναι Ορθοπεδικός χειρουργός,εξειδικευμένος στην παιδο-ορθοπεδική.
Γενvήθηκε και μεγάλωσε στο Λουξεμβούργο.Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή της Πάτρας και αμέσως μετά επέστρεψε στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στο Université Catholique de Louvain ,στις Βρυξέλλες,όπου και πήρε την ειδικότητα του Ορθοπεδικού χειρουργού.

Η αγάπη του και το πάθος για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της ορθοπεδικής χειρουργικής σε παιδια,τον οδήγησε και παλι στο υψηλού κύρους Université Catholique de Louvain των Βρυξελλών ,για εναν ακόμη χρόνο,όπου και ασχολήθηκε αποκλειστικά με την παιδο-Ορθοπεδική χειρουργική.
Εκπαιδευτηκε απο τον εξαιρετικό Pr. Pierre-Louis DOCQUIER (MD,PhD),ευρέως γνωστό κυρίως στην λεγόμενη ‘’Γαλλική’’ σχολή παιδο-ορθοπεδικών,στην Ευρώπη.
Οι γνώσεις και η εμπειρία που απέκτησε αυτα τα 7 συνολικά έτη,αφορούν όλες της πτυχές της παιδο-Ορθοπεδικής χειρουργικής και Τραυματολογίας,τόσο στα ‘’απλά’’,καθημερινά προβλήματα κατα την ανάπτυξη ενός παιδιού,όσο και στα βαριά περιστατικά όπως σοβαρά τραύματα και κακοήθεις όγκοι μυοσκελετικού συστήματος.

-Ρομποτικη τεχνολογια στις αρθροπλαστικες γονατος και ισχιου
-Εξατομικευμενα χειρουργικα υλικα για κάθε ασθενη(PSI)
-Fast track πρωτοκολλα για ταχύτερη αποκατάσταση

Ο γιατρός διατηρεί το ιατρείο του στην Μυτιλήνη και χειρουργεί σε γνωστή ιδιωτική κλινική στην Αθήνα. Δέχεται ραντεβού και στην Αθήνα κατόπιν συνεννόησης.